Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
ja som ukrajinka a robym to trochu inak.moja mama to vari z fazulou.čiže,dať variť maso z dajme tomu 1 hrnček vopred namočenej fazuli(nemusi byť),ked je uvarene domaka pridať na kocky nakrajane zemiaky a na tenke pružky cviklu,osoliť,okoreniť.ked zemiaky a cvikla su takmer hotove pridame na pružky nakrajanu kapustu,a medzi tym na panvici urobim zapražku.na oleji(masti)opražim cibulu na kocky nakrajanu a mrkvu nastruhanu na malom struhadle a prelisovany cesnak,všetko opražime a poprašime polievkovou ližicou muky,kratko opečeme a nalejeme za 4 ližice paradajkoveho pretlaku.ked prebubla pridame do polievky premiešame nechame prejsť varom a hotovo.davam ešče aj nadrobno nasekany kopor a peteržlenovu vnať,a ked mam doma tak aj natenko nakrajanu sladku papriku,ta da vonu,davam ju spolu z kapustou.do taniera na polievku pridame ližicu pochuťkovej smotany a je to basen.dobru chuťwww.toprecepty.sk/recept/1135-ukrajinsky-borsc/